Over ons Levenslust-Naarden.

Wij zijn Annelies van der Wijk en Robin Dieperink. Allebei drukwerkend in een totaal andere branche hoorden wij van de mogelijkheid een winkel over te nemen in de Naarden-Vesting.
Ik (Annelies) woon in Bussum ,heb gewerkt bij een diagnostisch centrum en mijn dochter (Robin) woont in Amsterdam, is paraveterinair. Wij zijn ervan overtuigd dat het goed is om je leven soms een totaal andere wending te geven. Nu was het zover. We konden een pand overnemen.

We gaan 7 dagen per week open, elkaar afwisselend en ook samen. Wij komen al jaren in de Vesting en nu de mogelijkheid kwam om daar een winkel te beginnen hebben wij deze kans met beide handen aangepakt. Met name het eigen ondernemen vinden wij erg leuk en zien wij als een grote uitdaging. Wij denken ook dat er in deze tijd behoefte is aan een plek/winkel waar men persoonlijk geholpen wordt en exclusiviteit en kwaliteit voorop staan. Wij hopen aan deze behoefte te kunnen voldoen door onze mooie en exclusieve merken aan te bieden en een persoonlijk advies te geven.

Ook willen wij in deze tijd waarin vaak beide partners moeten werken zo nu en dan een avondverkoop of voor verkoop organiseren buiten de normale openingstijden om. Wij zien het als een uitdaging om mensen met een positief gevoel naar huis te laten gaan, waardoor ze graag weer terugkomen.

We willen dat de winkel een positieve uitstraling heeft en vinden daarom de naam Levenslust ook zeer toepasselijk.

Wij hopen U graag te ontvangen in onze Levenslustige winkel.

Met vriendelijk groet,

Annelies en Robin
© 2014 Copyright Levenslust Naarden